Advertising is what you pay for, PR is what you pray for

Interviu cu Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice

La numai un an de la infiintare, agentia The Practice a reusit performanta de a fi cea mai premiata agentie la PR Award. Despre plecarea de la Ogilvy PR, infiintarea The Practice, premiile PR Award si despre juniori am discutat cu Gabriela Lungu, Managing Partner-ul agentiei.

IQads: Te asteptai ca dupa plecarea ta de la Ogilvy PR sa te urmeze atat de multi oameni?
Gabriela Lungu: Sincer, nu, nu ma asteptam. M-asteptam mai degraba ca seniorii din acel moment de la Ogilvy PR sa vada oportunitatea de a-mi lua locul, sa-si doreasca pozitia mea, care in momentul acela se eliberase. Imi inchipuiam ca isi doresc o functie de conducere la acest nivel si ca vor profita de aceasta oportunitate. M-a surprins foarte tare cand am vazut cata lume a dorit sa mearga cu mine, cu atat mai mult cu cat nimeni nu stia ce urmeaza sa fac. Au zis: "Unde te duci tu, venim si noi cu tine". Nu stiau la vremea respectiva ca eu imi fac o companie cu Stefan si Ioana Iordache, prin urmare ca va fi parte din Leo Burnett. Eu puteam sa-mi fi facut un SRL, singura, undeva…

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Razvan Lungu
acum 15 ani
Un Lungu pe zi tine doctorul la usa!.... expresia mea favorita ))


Branded


Related