Advertising is what you pay for, PR is what you pray for

Interviu cu Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice

La numai un an de la infiintare, agentia The Practice a reusit performanta de a fi cea mai premiata agentie la PR Award. Despre plecarea de la Ogilvy PR, infiintarea The Practice, premiile PR Award si despre juniori am discutat cu Gabriela Lungu, Managing Partner-ul agentiei.

IQads: Te asteptai ca dupa plecarea ta de la Ogilvy PR sa te urmeze atat de multi oameni?
Gabriela Lungu: Sincer, nu, nu ma asteptam. M-asteptam mai degraba ca seniorii din acel moment de la Ogilvy PR sa vada oportunitatea de a-mi lua locul, sa-si doreasca pozitia mea, care in momentul acela se eliberase. Imi inchipuiam ca isi doresc o functie de conducere la acest nivel si ca vor profita de aceasta oportunitate. M-a surprins foarte tare cand am vazut cata lume a dorit sa mearga cu mine, cu atat mai mult cu cat nimeni nu stia ce urmeaza sa fac. Au zis: "Unde te duci tu, venim si noi cu tine". Nu stiau la vremea respectiva ca eu imi fac o companie cu Stefan si Ioana Iordache, prin urmare ca va fi parte din Leo Burnett. Eu puteam sa-mi fi facut un SRL, singura, undeva…

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Razvan Lungu
acum 16 ani
Un Lungu pe zi tine doctorul la usa!.... expresia mea favorita ))


Branded


Related