OMD Romania continua seria schimbarilor

Bogdan Mincu si Cristi Lincu sunt cei mai noi membri ai echipei OMD Romania, agentia de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania. Incepand cu luna martie, Bogdan Mincu se va alatura departamentului de Client-Service al OMD in functia de Media Planner, iar Cristi Lincu va fi noul Research Manager al companiei.

"Bogdan si Cristi sunt doi dintre oamenii cu care eu am colaborat foarte bine in trecut. Sunt entuziasti, isi cunosc foarte bine atributiile si ma astept ca aportul lor la rezultatele echipei OMD Romania sa fie unul semnificativ. Ma bucur sa ii avem alaturi si sunt convins ca vom avea o colaborare fructuoasa in continuare", a declarat Cristian Mucichescu, Managing Director al OMD Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related