Specialisti de top din PR vorbesc la PR Forum

Pe data de 19 martie 2008 va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului PR Forum, eveniment dedicat domeniului relatiilor publice si comunicarii corporatiste din Romania. Forumul este organizat de Evensys in colaborare cu Arctic si va avea loc la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti. Evenimentul este sustinut de unele dintre cele mai importante agentii de PR din Romania, precum DC Communication, GMP PR, Image Promotion si Premium Communication.

Evenimentul se bucura de prezenta a numerosi specialisti in PR precum Sorana Savu (Managing Partner, Premium Communication), Crenguta Rosu (Managing Partner, DC Communication), Alexandru Paius (Managing Partner, Image Promotion), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gabriela Lungu (Managing Partner, The Practice), Eliza Rogalski (Managing Partner, Rogalski - Grigoriu), Mona Nicolici (CSR Communication Manager, Petrom) dar si multi altii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related