Ultimele zile de inscriere la PR Forum

Luni, 17 martie, este ultima zi in care profesionistii in comunicare si relatii publice se mai pot inscrie la PR Forum, eveniment organizat de Evensys in colaborare cu Arctic. Forumul va avea loc pe data de 19 martie 2008 la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti si este sustinut de unele dintre cele mai importante agentii de PR din Romania, precum DC Communication, GMP PR, Image Promotion si Premium Communication.

Evenimentul se bucura de participarea profesionistilor in domeniu din companii multinationale importante din Romania, precum Mugurel Radulescu (Public Affairs & Communications Manager, CCHellenic), Cristina Popescu (Director Relatii Publice, Romtelecom), Tatiana Stroescu (Marketing & Communication Manager, Audi / Porsche Romania), Alexandra Olaru (Director de Comunicare si Resurse Umane, Unilever SCE), Anca Teiosanu (PR Specialist, Orange) si Florina Serban (CSR Coordinator, Cosmote).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related