Oameni noi la Power On

Power On creste voltajul: trei oameni noi s-au alaturat echipei in ultima luna.
Irina Codreanu, Senior Copywriter, vine din Starlink/Leo Burnett Group, unde intr-un an si jumatate a facut "publicitate pe bune" si a jucat "mai mult fussball si ping-pong decat in tot restul vietii, probabil." Are la activ 5 ani de copy, din care restul in Grey, Young & Rubicam si DDB si ne-a spus ca este interesata mai ales de innovative. "Dupa 5 ani de multinationale, o agentie mica e intr-un fel ca si cum ai porni pe propriile picioare. E mult mai fun si te implica mult mai mult, pentru ca tot ce faci se vede imediat", spune Irina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related