Oameni noi la Power On

Power On creste voltajul: trei oameni noi s-au alaturat echipei in ultima luna.
Irina Codreanu, Senior Copywriter, vine din Starlink/Leo Burnett Group, unde intr-un an si jumatate a facut "publicitate pe bune" si a jucat "mai mult fussball si ping-pong decat in tot restul vietii, probabil." Are la activ 5 ani de copy, din care restul in Grey, Young & Rubicam si DDB si ne-a spus ca este interesata mai ales de innovative. "Dupa 5 ani de multinationale, o agentie mica e intr-un fel ca si cum ai porni pe propriile picioare. E mult mai fun si te implica mult mai mult, pentru ca tot ce faci se vede imediat", spune Irina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related