Mmd are un nou Corporate & Financial Communications Director in Romania

Compania de consultanta in comunicare si relatii publice Mmd Corporate, Public Affairs si Public Relations Consultants, unul dintre liderii in domeniul consultantei in comunicare din Europa Centrala si de Est, Europa de Sud-Est si Rusia/ CSI, anunta numirea lui Cristi Cretan in functia de Corporate & Financial Communications Director in cadrul biroului din Romania.

Cristi are o experienta de peste 15 ani in domeniul comunicarii, cariera sa incluzand pozitii de top in sectoare precum jurnalism international, comunicare strategica si senior management.

Cristi a lucrat opt ani in cadrul agentiei americane de stiri financiare Dow Jones Newswires, in calitate de director al biroului din Romania, unde a coordonat activitatile editoriale pe plan local si regional, cu accent pe sectoarele financiar si de business. Cristi a fost totodata colaborator permanent al cotidianului The Wall Street Journal. Pana nu de mult, Cristi a oferit consultanta strategica de comunicare si public affairs pentru o gama variata de companii, printre care Selex SAS, Alenia Aeronautica si Gripen International.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related