Specialisti de top la prima editie PR Innovation & Strategy

Specialisti internationali si locali de renume din comunicare si relatii publice vor sustine prezentari in cadrul primei editii a evenimentului PR Innovation & Strategy. Evenimentul va avea loc in perioada 6-7 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si este organizat de Evensys in parteneriat cu agentiile Ogilvy PR, Pleon Graffti si V+O Communication. Evenimentul este sponsorizat de Arctic.

Invitati speciali in prima zi a evenimentului, pe 6 noiembrie, vor fi Michael Frankenburg (Head of Ogilvy 2020), Peter Lochbihler (Director, European Practice Group, Public Affairs Departament, Pleon Europa) si Yannis Olympios (Chairman, V+O Communication).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated