Specialisti de top la prima editie PR Innovation & Strategy

Specialisti internationali si locali de renume din comunicare si relatii publice vor sustine prezentari in cadrul primei editii a evenimentului PR Innovation & Strategy. Evenimentul va avea loc in perioada 6-7 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si este organizat de Evensys in parteneriat cu agentiile Ogilvy PR, Pleon Graffti si V+O Communication. Evenimentul este sponsorizat de Arctic.

Invitati speciali in prima zi a evenimentului, pe 6 noiembrie, vor fi Michael Frankenburg (Head of Ogilvy 2020), Peter Lochbihler (Director, European Practice Group, Public Affairs Departament, Pleon Europa) si Yannis Olympios (Chairman, V+O Communication).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related