PR si publicitate online la AdCouture

Editia de astazi a emisiunii AdCouture, singura emisiune dedicata business-ului in media & advertising, pune punctul pe inovatie in PR si vorbeste despre publicitatea online. Emisiunea se difuzeaza in aceasta seara, la ora 23:00, la The Money Channel.

La rubrica "HotSpot" veti putea urmari panelul "Cum inovam in PR?" din cadrul conferintei PR Innovation&Strategy. Invitatii care au participat la dezbatere sunt Crenguta Rosu (Managing Partner, DC Communication), Loredana Visa (General Manager, V+O Communication), Alina Stanciu (Business Director, Ogilvy PR) si Mircea Tomescu (Managing Director, Pleon Graffiti).

La "Insider", Marius Pahomi (Interaction Business Development Manager, Mediaedge:cia (WPP)) si Cristi Parvan (Interactive Media Director Zed Digital) vor discuta despre efectele crizei economice asupra bugetelor alocate publicitatii online si despre cat, cum si cu ce preturi vor mai investi clientii in media online.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei. Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00. Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related