Publicis, singura agentie romaneasca premiata la EPICA 2008

Anul acesta, dintre cele 15 agentii romanesti inscrise la Epica Awards, cu un total de 84 de lucrari, Publicis reuseste performanta de a fi singura agentie premiata. Astfel, dupa o toamna incarcata de vesti bune de la Golden Drum - un Aur si de doua ori Argint - sarbatorile incep mai devreme pentru Publicis, care revine cu inca un succes: Silver-ul obtinut la categoria "Outdoor", pentru campania de recrutare BitDefender.

Ajunsa la cea de-a 22-a editie, Epica Awards este, alaturi de Cannes Lions, una dintre cele mai prestigioase si puternice competitii ale creativitatii. Membrii juriului din acest an, reprezentand 34 de reviste de profil din 27 de tari, vor da noilor castigatori sansa unei importante deschideri media in toata Europa, iar cele mai bune lucrari din festival vor fi adunate si publicate in EPICA BOOK, un catalog unic al celor mai impresionante lucrari creative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related