Saatchi & Saatchi a ridicat nivelul publicitatii din Romania in 2008

In anul 2008 compania Saatchi & Saatchi Romania a reusit sa ridice stacheta in industria de comunicare din Romania mizand pe creativitate si pe eficienta.

In noiembrie 2007, Mona Opran a fost numita Managing Director Saatchi & Saatchi Romania. La instalarea in functie Mona Opran a declarat ca va analiza resursele fiecarui departament si ca va conduce agentia dupa principiul care defineste compania Saatchi & Saatchi peste tot in lume: nimic nu e imposibil pentru o echipa unita in spatele unei idei.

Rezultatele din anul 2008 au vizat cresterea agentiei, prin intelegerea nevoilor clientilor si prin oferirea celor mai potrivite raspunsuri la cerintele afacerilor lor. Rezultatele s-au concretizat printr-o crestere organica de peste 15%, ceea ce indica un business sanatos si o relatie foarte buna cu clientii existenti care au apreciat initiativa, calitatea raspunsului si rezultatele obtinute.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related