[Marcom 2022] Raluca Stana: Cred ca se va cauta obtinerea unui mix nebunesc intre online si offline

[Marcom 2022] Raluca Stana: Cred ca se va cauta obtinerea unui mix nebunesc intre online si offline

Creativitate exista, antrenamentele de adaptare au fost intense in ultimii doi ani, nu e nevoie decat de un refresh la inceput de an pentru a gasi forme noi de optimism. Dupa doi ani de pandemie, Raluca Stana, PR Account Executive Pandorra Story Style, crede ca lucrurile incep sa se reaseze pe fagasul lumii noi, iar oamenii din marcom sunt mai bine pregatiti pentru provocari. 

Cred ca si in anul ce tocmai a inceput, lipsa interactiunii off-line, resimtita atat de consumator cat si de brand, va continua sa inspire in identificarea celor mai potrivite canale de comunicare, va creste dinamica continutului la nivel de mesaj. Vor aparea trend-uri legate de experienta oferita consumatorului”, spune Raluca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related