Mercury360 semneaza campania de imagine a primei editii IIFF

Mercury360 lanseaza prima campanie de imagine a Festivalului International de Film de la Iasi (IIFF). Agentia a realizat si identitatea vizuala si de brand a evenimentului, al carui debut are loc pe 25 septembrie 2009.

Noua campanie IIFF urmeaza ruta conceptuala impusa de valorile brandului si promoveaza arta cinematografica unui target atent selectat.

"Un festival de film nu se adreseaza celui care merge din cand in cand la mall sa mai vada un film de actiune sau o comedie romantica doar pentru ca e "cool", ci celui care e cu adevarat interesat de cele mai proaspete creatii ale cinematografiei, celui care pune accent pe ce simte cand vede un film si nu pe numarul efectelor speciale. Pe scurt, IIFF este pentru cei pasionati de cinema. De aici si sloganul festivalului: "Pentru cei ce cred in filme" declara Cristian Scurtu, Copywriter, Mercury360.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related