Mather Communications a castigat contul Piraeus Bank Romania

In urma unui proces riguros de selectie, Piraeus Bank Romania a ales sa comunice alaturi de Mather Communication. Decizia bancii a venit in urma unui pitch deloc usor in care 5 agentii de publicitate au intrat in competie atat la nivel strategic cat si creativ.

Parteneriatul dintre Piraeus Bank si Mather Communications a inceput in luna mai 2010, agentia fiind responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare integrata a bancii.

Alexandra Murray, Business Unit Director Mather Communications, despre colaborarea cu Piraeus Bank: "Oricat de dura ar fi lupta pentru pentru un cont, este intotdeuna o placere cand ai in fata un brief cu adevarat ofertant. De aceea, am fost incantati sa dam curs acestei invitatii si ne bucuram ca raspunsul nostru la brief a fost pe masura asteptarilor. Obiectivele sectorului bancar sunt in continua schimbare, iar demersurile de marketing si comunicare in aceasta perioada trebuie sa fie dintre cele mai inspirate. Avem convingerea ca impreuna cu partenerul nostru le vom gasi mereu la momentul potrivit. Avem oameni pregatiti si experienta complexa pe diferite arii de comunicare. Si nu in ultimul rand, suntem orientati catre rezultate."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related