HyperActive are departament de creatie digitala

Alaturata grupului Lowe la sfarsitul anului trecut, echipa condusa de Alex Visa s-a dublat numeric si dispune de un departament de creatie coordonat de Bogdan Gheorghiu.

„Prima jumatate a acestui an a stat sub semnul consolidarii. Ne-am extins pentru a face fata noilor provocari si ne-am optimizat competentele pe toate palierele prin alaturarea catorva dintre cei mai buni specialisti de pe piata. Formarea unei celule proprii de creatie a fost o prioritate in acest sens. Ii uram bun venit lui Bogdan, care se va asigura ca suntem la fel de creativi pe cat de interactivi!” spune Alex Visa, Managing Partener HyperActive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related