Noaptea Agentiilor anunta programul celei de-a sasea editii

Noaptea Agentiilor anunta programul celei de-a sasea editii

32 de agentii de publicitate, PR si media din 6 orase vor avea program prelungit pe 2 aprilie, cu ocazia proiectului Noptii Agentiilor, semnat The Institute. Toate companiile participante vor organiza cate un eveniment cu tema Work & Play.

Pasionatii de comunicare din Bucuresti sunt invitatii agentiilor 2Parale, 4 ACE-pr&publicity, CENTRADE, Conversion, DDB Romania, ERKA Synergy Communication, Infinit Solutions Agency, MEC Romania, Nuevo, Pastel, Propaganda, Presage Strategic Communications, Roddia, SCG – Smart Corporation Group, Talentivity si Energiea, joi, incepand cu ora 20.00.

Programul Noaptea Agentiilor, Bucuresti, 2 aprilie 2015:

2Parale - Hipsters vs Geeks Party
Pregatim un party special pentru cei care ne trec pragul in Noaptea Agentiilor: Hipsters vs Geeks Party!
Iti punem cateva intrebari pentru a afla daca esti in tabara Hipsters sau in tabara Geeks si esti recompensat cu o bautura specifica stilului tau. Toti participantii vor primi o reclama speciala pe Google cu numele lor, facuta de specialistii nostri in Pay Per Click, iar primii 40 de participanti vor primi o pereche smechera de ochelari.

Pe langa bauturi, dam si premii:
1. pentru hipsteri, un aparat foto cu film Lomography Diana F + blitz
2. pentru geeks, o minidrona Cheerson Orange

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. A doua zi, dupa ce s-a trezit toata lumea :)

Locul de intalnire: 2Parale, strada Vulturilor 98, Grawe Business Center, etaj 6.



• 4 ACE-pr&publicity - Doodle Party
Let’s doodle! Acesta este mesajul celor de la 4 ACE, care ii invita pe toti cei ce vor sa vada cum stiu ei sa imbine munca si distractia, la sediul din Horatiu nr 8-10. Va promit un party cu creioane colorate, carioci, markere si multe idei.

Locul de intalnire: 4 ACE-pr&publicity, Strada Horatiu nr. 8-10



CENTRADE - Centrade face diferenta la Noaptea Agentiilor.
Pe 2 aprilie, ora 20:00, esti invitat sa #gasestediferenta.

Vom avea o super-petrecere exclusivista la care este invitata toata lumea; activari care te vor ajuta, din cand in cand, sa iti aduci aminte unde te afli; shot-drinking-sessions – ca sa uiti cine esti si ce faci aici; ciocolata si muzica – in ordinea asta; un selfie-corner si, desigur, acel moment in care va trebui sa faci parte din Centrade. Mai exact, din logo-ul sau. Intr-o fotografie, desigur. Te asteptam!

Locul de intalnire: CENTRADE, calea Serban Voda, 133, sector 4.



• Conversion - ANSAMBLUL COSMIC ASTROTOVARASIA
De Noaptea Agentiilor, toti insomniacii sunt teleportati in cyberspace la viteza warp.
Echipa noastra de mad scientists va pregateste un show din alta sfera. Chiar din stratosfera!
Sound machine, color pattern, mindfood, nano-drinks & drama. In cea mai alba dintre nopti, numaram stelele verzi de pe peretii Conversion.

Aduna-ti trupele si imbarca-te pentru cea mai atomica aventura!

Locul de intalnire: Baza Stelara Conversion, Soseaua Bucuresti – Nord, nr. 15 – 23, Swan Office & Technology Park, Cladirea A – intrarea Windsor Eton, etaj 2.



• DDB Romania - Play with work
La DDB, we are guided by playbooks, not rulebooks.
Asa incat, va invitam la noi pe terasa, sa ne jucam cu ceva tare serios: munca noastra. O Recreatie mare care speram sa tina pana dimineata.

Locul de intalnire: strada Praga nr. 3. Dupa orele de munca.



• ERKA Synergy Communication - J’aime la publicite
Noaptea pregatita de ERKA Synergy Communication se inspira din pasiunea pentru arta si cultura franceza, din misterul pe care Franta ni-l insufla si din fascinatia fata de aceasta limba rafinata.

Te asteptam cu un cadru desprins din filme: proiectie de reclame frantuzesti , French cuisine, cu o delicioasa demonstratie a la Fete de la Crepe si gourmet traditionale, degustare de vin, tur in lumea parfumurilor frantuzesti, totul intr-o atmosfera completata prin consacrata muzica a lui Johnny Hallyday, dar si prin vibe-ul magic Noir Desir.

Dar asta nu e tot! Dinamica serii va fi semnata de locurile speciale destinate distractiei. Creativii care nu pot sta departe de desen, au ocazia de a-si arata talentul la Grafitti, in locul special amenajat din curte sau la grafica, pe peretii negri ai agentiei noastre, care abia asteapta o noua amprenta.

Desigur, am pregatit o masa de mini fotbal si un cos de baschet pentru pasionatii de sport, photo corner pentru iubitorii de selfie-uri si, mai ales, cadouri pentru vizitatori.

Te asteptam pe 2 aprilie la ERKA, sa punem impreuna agentia pe harta noptilor memorabile!

Locul de intalnire: Soseaua Nordului, Nr 94F, Sector 1.



• Infinit Solutions Agency - Blurry Birthday Bash
De 8 ani ne intrecem cu noi insine si cu cat creste nivelul de dificultate, cu atat e mai dulce fiecare victorie. Asta numim noi evolutie. Asa am ajuns cea mai mare agentie independenta de digital din Romania, cu un know-how apreciat la nivel global.

Pentru noi, linia dintre work si play este blurry si credem ca asa trebuie sa ramana – nu poti face performanta fara pasiune.
Daca vrei sa vezi ce inseamna asta, te asteptam pe 2 aprilie la Infinit Tower, de ziua noastra si de Noaptea Agentiilor.

O sa ne intrecem, o sa te convingem sa participi la concursuri absurde de baut si o sa-ti explicam fara echivoc ce inseamna work & play in viziunea noastra. In final, o sa te convingem sa te intreci pe tine insuti.
Ne vedem acolo!

Locul de intalnire: Infinit Tower, Strada Tablitei nr. 4, sector 1



• MEC Romania - Discoteca Old School
Se lasa cu discoteca Old School. E momentul ala in care iti cauti casetele – va mai amintiti de ele, nu? – si le aduci la MEC Romania pe 2 aprilie, de la ora 20. Va asteptam cu disco ball, super size glasses si ultra party. Pentru perfectionisti, vom avea si un casetofon, fix ca in zilele bune.

Pune-ti camasa inflorata, pantalonii evazati, scoate la interval patinele cu rotile si hai sa (re)facem istorie.

Locul de intalnire: MEC Romania, Bvd. Aviatorilor nr. 47, etaj 3.



• Nuevo - Linia de Adsamblare@nuevo
Nascocirea productiei industriale a schimbat lumea si a facut posibila aparitia a tot ce atingem azi, de la telecomanda televizorului, pana la mouse. Daca vorbim despre Work & Play, observam ca primul cuvant este cel serios. Daca ne uitam la noi, vedem ca nu ne-ar sta prea bine asa.

Pornim, deci, revolutia industriala cu toata forta, dar in felul nostru. Pe furnalele fabricii Nuevo ies nori colorati, nu fum inecacios. Nici muncitorii nu poarta salopete gri, ci seamana mai mult cu o gasca de minioni mereu veseli. Pana la urma, misiunea noastra e aceeasi cu a lor. Sa punem un mare zambet pe fata tuturor. Si sa livram asta la timp.

La Noaptea Agentiilor ne intampinam musafirii cu o atmosfera rupta din combinatele siderurgice ale Epocii de Aur, in care intrarea in schimburi era anuntata loud & proud de sirena. Imbinam intr-o proportie echilibrata munca si distractia, in fiecare dintre zonele tematice gandite special pentru eveniment: sectia de productie, zonele de asamblare si finisare, dar si cantina. Colectivul intreprinderii este mai mult decat bucuros sa isi indrume oaspetii pe calea progresului, pana la primele ore ale diminetii.

Locul de intalnire: Vitan Business Center, Calea Vitan 23 C.



• Pastel - Work @pastel Playlist
Atelierele noastre, cu nume de hit-uri, iti vor oferi experiente marca pastel: la "Graffiti Heart" vei fi liber sa desenezi orice, nu punem note; daca esti campion la puzzle, vrem sa aflam la "Stuck on the puzzle"; "Wig Wam Bam" te vor amuza cu perucile lor. Pe acordurile melodiei "Caricature" de la Jesus Jones, artistii nostri te vor creiona si asemeni lui Pink Floyd, vei vedea cum e cu "Swimming in a fish bowl". Si nu ne oprim aici cu atelierele, dar pentru a afla totul trebuie sa dai play la Work Playlist-ul pastel.

Experientele noastre tin doar o noapte, dar le vei fredona intregul an!

Locul de intalnire: Pastel, Strada Constantin Marinescu 33B, zona Drumul Sarii.



• Propaganda - #CrazyCreativesParty
#ceamaitarepetreceresimaiesigratis
#nosativinasacrezicenebuni suntemaicilapropaganda
#petrecereacrazycreativesaduceonlineulinofflinesidupaaiainapoiinonline
#aicipotisatifacipozacucrazycreativiioriginali #sisalebeiberea #muzicacufataaiacarepunesincontrol
#osafiesiivanbalutaaiciprobabil #veniticufemeisibarbatidacavreticaeloc #wizard
#invatatidelaceimaibuni #dacaatisticatneamcertatpedescriereaasta #joi2aprilie20hstradalatina6
#lapropaganda

Locul de intalnire: Propaganda, Strada Latina nr. 6.



• Presage Strategic Communications - Work-play balance Party @presage
Let’s get serious about office fun! No cars allowed

Exista viata dupa birou, dar la noi exista viata si la birou. Va asteptam de Noaptea Agentiilor sa vedeti cum am descoperit noi echilibrul intre work si play: prin exces de play, desigur !

  • Wine and food pairing. Cine nu are vin in beci si clatite in sufragerie, sa vina la noi! Stim de la sursa ca vinul Liliac innobileaza oaspetii. De mancat, mancam ce gatim, caci oaspetii vor contribui si la cele mai bune crepes de la Creperie d’Amour, folosind retete ale retoricii discursului persuasiv. Altfel spus, Nu lasa pe maine ce poti lucra, bea sau manca azi!
  • Whiskey tasting. Exersam intens cu Ambasadoarea Jameson la Bucuresti pentru a invata exact care sunt diferentele intre American, Scotch si Irish whiskey. Garantam calificare cu diploma de la Ambasada. Pana trece legea de parlament, aducem si cigars & cigarillos doar pentru sesiunea de premiere pentru ca altfel, jos palaria pentru toti prietenii nefumatori!
  • Huge hot Alsatian shepherd. Leul de curte pazitor joaca whist cu invitatii. Cine pierde ii cumpara biscuiti pentru tot anul.
  • Opinia ta conteaza! Noi ne-am hotarat deja, dar oricine ne viziteaza poate sa isi spuna parerea despre re-Brandingul agentiei.
  • Surpriza serii: niste mad fire jugglers de la Lazy Shadows cu care dam foc diletantismului propagandistic.

Locul de intalnire: Presage Strategic Communications, Strada Austrului nr. 20.



• Roddia - Chef, Party, Ceai dansant, Paranghelie cu finali. Consumatori finali.
Noaptea Agentiilor la Roddia va fi un eveniment despre conexiunea cu finalii. Consumatorii finali. Mai exact, vor fi patru party-uri. Si, mai exact, vor fi un party, un chef, o paranghelie si un ceai dansant, gazduite, fix in aceasta ordine, de Horatiu Hipsterul, Misu Hackerul, Roxxy Pitipoanca si Tanti Rodica, pensionara ipohondra. Work-ul din tema Noptii Agentiilor consta in inspiratie si insighturi provocate de intalnirea cu finalii, iar Play-ul consta in urmatoarele experiente, jocuri si surprize in ordine aleatoare: karaoke, realitate augmentata, prajituri de casa, cocktailuri moleculare, pasiente, jocuri in retea si multa distractie.

Te asteptam la party. Hai la chef. Misca la paranghelie. Pofteste la ceai dansant.

Locul de intalnire: Roddia, Strada Putul lui Craciun nr. 10, sector 1.



• SCG-Smart Corporation Group - Work, it's just serious play!
Ne deschidem usile tuturor iubitorilor de advertising in noaptea de 2 aprilie! Vrem sa aratam ca advertisingul este o joaca, insa o joaca serioasa! Pregatim pentru tine o seara cu muzica, bauturi, gustari in care tu sa iti pui la incercare talentul creativ raspunzand la provocari din industria advertisingului.

Vino sa ne arati ce poti si sa te distrezi cat tine seara de mult!

Locul de intalire: SCG-Smart Corporation Group, Strada Semicercului nr. 4.



• Talentivity - Talent & Creativity = Talentivity
Talentivity invita pe toata lumea la o intalnire relaxata si vesela cu jucariile care dau sens si frumusete vietii de la biroul de pe strada Londra nr. 37.

#talentivitycelebrities, mai precis Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu, Razvan Fodor, Radu Valcan, Ela Craciun, Alina Chivulescu si trupa VUNK isi vor rasfata invitatii cu ateliere creative in care isi vor arata talentele lor cele mai de pret.

#talentivityspecialists, mai precis Anca Alungulesei, fondator RawCoco si specialist in dulciuri raw-vegane, Dr. Ovidiu Penes, specialist in age management si fondatorul primei clinici de intinerire medicala din Romania, Clinica de Age Management, Diana Stirbu, instructor de aerobic si kangoo jumps, Adi Perjovschi, hair-stylist de succes si fondatorul Jovsky Studio isi vor demonstra in sesiuni creative calitatile profesionale care ii diferentiaza pe piata specialistilor din Romania.

#talentivityteam, mai precis Maria Apostol, Maria Costas, Roxana Crisan, Ivona Nenu, Karina Moldovan si Livia Martin vor primi fiecare invitat ca pe o un adevarat star caruia, in urma unei tombole, ii vor face un status de talent si o traiectorie de cariera si comunicare care l-ar putea transforma in celebritate nationala sau de ce nu, internationala.

Locul de intalnire: Talentivity, Strada Londra nr. 37.



• Energiea - Afterparty Noaptea Agentiilor @ ENERGIEA
Dupa Noaptea Agentiilor, te asteptam sa petrecem in Energiea, incepand cu ora 22:30.
Muzica pica in responsabilitatea lui Frȋncu si a lui Alt Om, iar antrenul creativ este provocat de Grolsch.
Stabilimentul de informare si experiment urban, Energiea, este si anul acesta unul dintre obiective pe traseul agentiilor participante din Bucuresti si, totodata, locul de afterparty al editiei 2015.

Locul de intalnire: Energiea, Strada Brezoianu nr.4.



A sasea editie Noaptea Agentiilor va avea loc pe 2 aprilie, de la orele 20, in sediile agentiilor:

2Parale, 4 ACE-pr&publicity, CENTRADE, DDB Romania, Conversion, ERKA Synergy Communication, Infinit Solutions Agency, MEC Romania, Nuevo, pastel, Presage Strategic Communications, Propaganda, Roddia, SCG-Smart Corporation Group si Talentivity si Energiea din Bucuresti;

3S Studio, FIRESTARTER, High Contrast si The Pharmacy din Brasov;

AMM Design, PR&More, Vitrina Advertising din Cluj;

Boomerang, innerpride, September din Iasi;

Bizmart, Communications MEDIA si Sapient Creative din Oradea;

Celmaitare si Electronic Resistance & Kape Illustration din Timisoara

Si special guest Chisinau, cu petrecere mare la Casa Imago.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related