MERCURY PROMOTIONS A ORGANIZAT CEA DE A PATRA EDITIE A CONFERINTEI DE VANZARI SI MARKETING COCA-COLA HBC

Coca-Cola HBC a organizat, cu sprijinul Mercury Promotions, cea de-a patra editie a Conferintei Nationale de Vanzari si Marketing a CCHBC. Evenimentul a fost gazduit de catre Teatrul National I.L. Caragiale din Bucuresti si a reunit peste 900 de persoane din cadrul fortei de vanzari a CCHBC.

Conferinta anuala a CCHBC este momentul in care performanta, pasiunea si dedicarea fiecarui membru al echipei - team leaders, regional sales managers, membri ai board-ului - sunt recunoscute si celebrate, iar obiectivele pentru noul an duc mai departe preocuparea permanenta pentru inovatie si calitate, pentru performante si standarde ridicate. Sub sloganul "Impreuna suntem unici!", editia din 2005 a promovat conceptul de unicitate a echipei Coca-Cola, corelat cu marile simboluri ale unicitatii precum descoperirea Americii, coloana Infinitului, cascada Niagara, Golden Gate si, nu in ultimul rand, Muzeul Coca-Cola din Altlanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related