Simona Costea se alătură agenției digitale full service Cheil | Centrade ca Business Leader responsabil de Samsung și alte conturi globale strategice

Simona Costea se alătură agenției digitale full service Cheil | Centrade ca Business Leader responsabil de Samsung și alte conturi globale strategice

Simona Costea se alătură Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, urmând să coordoneze din poziția de Business Leader | Global Marketing Operations & Strategy contul Samsung și alte conturi globale și să contribuie la consolidarea și extinderea regională a agenției digitale full service.

„Cheil | Centrade este o agenție dinamică și foarte creativă, care încheie 2021 cu multe campanii premiate și un portofoliu solid de clienți locali și globali,” spune Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe. „Mă bucur că Simona se alătură echipei noastre în acest moment de consolidare. Serviciile digitale performante și integrarea în rețeaua globală Cheil ne implică în proiecte din ce în ce mai complexe în ultimii ani, iar Simona are profilul unui strateg și manager performant, care a demonstrat în repetate rânduri că poate gestiona conturi de anvergură”.

„Încep acest nou parcurs profesional cu ambiția de a deveni o agenție parteneră puternică pentru conturile globale pe care le voi gestiona”, adaugă Simona Costea, Business Leader Cheil | Centrade. „Mă bucur să mă alătur, la nivel de agenție, dar și de grup, unora dintre cei mai talentați oameni din această industrie, oameni pe care îi cunosc și care m-au inspirat de-a lungul anilor. Împreună ne vom concentra să aliniem activitatea conturilor la abordarea și strategia globală a rețelei Cheil, lucrând alături de partenerii și clienții noștri pentru a găsi cele mai creative și mai eficiente soluții care să răspundă nevoilor lor reale și să genereze impact pozitiv în business”.

Cu un background extins în industrie, Simona este recunoscută pentru track record-ul impresionant de brand management (confirmat de 8 premii Effie) și dezvoltarea de echipe multi-disciplinare. În ultimii 20 de ani, ea a acumulat o experiență complexă, fiind responsabilă de managementul relațiilor cu clienți regionali și locali din industrii precum retail, FMCG, banking, ecommerce sau bunuri de folosință îndelungată (durables), precum și de coordonarea activității de new business.

De asemenea, Simona este specializată în marketing digital, având experiență în comerțul electronic și expunere la o multitudine de canale digitale. De altfel, ea mărturisește că manifestă o curiozitate nativă pentru tot ceea ce are legătură cu tehnologia.

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte Pfizer, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, KTI, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa.

În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards; a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, unul dintre cele mai importante festivaluri globale dedicate creativității în comunicare; a primit premiile Grand Prix, Best Branded Content Campaign și Best Non-profit / Corporate Social Responsibility Campaign la MIXX Awards, respectiv a primit trofeul GOLD la secțiunea Social Campaigns din cadrul Internetics pentru campania pro-bono „Teatrul cadourilor dăruite din vină” dezvoltată pentru Asociația ANAIS; totodată, a obținut 3 selecții și 2 trofee în cadrul Gaming Video Awards, precum și alte 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Centrade este parte a holdingului internațional Centrade USA – cu operațiuni în București, Houston și Zagreb, alături de Chainsaw Europe, Kubis Interactive și Epidemic Worldwide.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related