Noi membri in echipa Starlink

Incepand cu luna martie 2007, echipa Starlink Group are 5 noi specialisti:

Elena Solianic a intrat in echipa Starlink ca Account Executive in cadrul departamentului de Brand Communication si are o experienta de 6 ani in media si advertising. Anterior a ocupat pozitiile de Traffic Manager si Account Executive la Graffiti BBDO. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si cursurile postuniversitare din cadrul modulului de Publicitate al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.
Adriana Tudoran s-a alaturat echipei Starlink ca Brand Communication Executive si are o experienta de 4 ani in domeniul media marketing. A lucrat anterior pentru Adevarul Holding pe pozitia de Coordonator Marketing si a fost implicata in numeroase proiecte de ATL, BTL, media si strategie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related