Capitanul-jucator al Graffiti BBDO

A intrat in publicitate la Graffiti BBDO in 1997 si in ultimii doi ani a condus departamentul de Client Service. A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), unde si colaboreaza de 7 ani ca profesor asociat (cursul de anul II Managementul Publicitatii), precum si Academia de Studii Economice, Facultatea de Finante-Banci. De pe 14 august este oficial noul Managing Director al agentiei Graffiti BBDO. Este vesela si plina de viata. Cu alte cuvinte: Catalina Cernica.

IQads: Cand ai primit oferta de a conduce Graffiti BBDO si cum a fost?
Catalina Cernica: E mai complicat aici, pentru ca numirea mea se pregatea din timp, de vreun an si ceva, Dan avand din ce in ce mai multe atributii pe celelalte discipline desprinse din Graffiti. Simteam asta, dar cand te vezi fata in fata cu o astfel de propunere este altceva, te intrebi daca esti pregatit sau nu, te gandesti la provocari. In aceasata vara au avut loc discutiile, iar numirea s-a petrecut pe 14 august. Nu a fost usor, dar este o provocare, mai ales cand ii cunosti si le stii pretentiile, le stii si pe ale tale. Trebuie sa fii de doua ori mai bun decat in mod normal pentru ca sunt ai tai si reprezinta publicul cel mai dificil: si la discutii si la prezentari.
Vad ca toata lumea este entuziasta, in frunte cu mine, sunt foarte multe energii pozitive si cred ca o sa fie foarte bine pentru noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related