Rompetrol si Odyssey, despre ingredientele succesului

Daca pe rafturile magazinelor am gasi ingredientele succesului, probabil ca multi dintre noi le am cumpara. Pana atunci insa, noua campanie corporate Rompetrol semnata Odyssey vorbeste despre ingredientele succesului conform celor mai recente formule testate in laboratoarele Rompetrol. Inovatia este primul dintre aceste ingrediente si a devenit "vedeta" spotului TV si a celorlalte executii din cadrul noii campanii de comunicare corporate.

Campania este dezvoltata pe medii si canale complementare si include componente de ATL - spot TV, print, outdoor, indoor si Internet - si de PR, care, impreuna, implica publicul in proiectarea propriei viziuni despre inovatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Mircea Saplacan
acum 11 ani
Cred ca este putin cam pompoasa descrierea de mai sus; O agentie de publicitate cred ca trebuie sa se remarce prin originalitate si nu jocuri de cuvinte pretentioase; Ma deranjeaza cel putin: Odyssey este o agentie full service care se exprima in toate mediile si pretuieste autenticitatea si excelenta in comunicare; Si modestia: Aceasta campanie ne reprezinta si suntem convinsi ca va avea rezultate foarte bune la nivel de imagine", declara Alexandra Crasnaru Dragomir - Brand Building Manager Rompetrol. Prea mult :(


Branded


Related