Au fost desemnati castigatorii Dubai Lynx 2009

Dubai Lynx, festivalul care reuneste lucrarile agentiilor de publicitate din Orientul Mijlociu si regiunea Africii de Nord, si-a anuntat castigatorii, conform site-ului oficial Dubai Lynx. Premiile au fost acordate in categoriile TV/Cinema, Print, Outdoor, Radio, Interactive, Direct & Sales Promotion, Media si Integrated Advertising.

FP7 Doha a primit premiul special "Agentia Anului", pe pozitiile doi si trei in acelasi clasament situandu-se FP7 Dubai, respectiv Y&R Dubai. Distinctia "Agentia Media a Anului" a revenit Starcom MediaVest Group Dubai, care a surclasat agentiile OMD Dubai si Leo Burnett Beirut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related