Propaganda si Tomi cred in detaliile mici care fac diferente mari

Propaganda a realizat noua campanie de comunicare pentru Tomi, liderul categoriei ketchup de pe piata romaneasca.

Campania, intitulata "Detaliile conteaza", a inceput pe 20 mai cu doua spoturi TV de 30 secunde, Gimnastica si Kung-Fu, cu o serie de spoturi radio, materiale la punctele de vanzare, media indoor si outdoor cat si o serie de executii speciale pentru Internet. In acelasi timp, campania prezinta oficial si noile ambalaje Tomi, pentru sortimentele dulce, pizza, picant si x-tra iute.

"Ne-am propus sa readucem brandul Tomi in constiinta publicului intr-o maniera carismatica si onesta. Faptul ca Tomi e lider de piata nu inseamna ca s-a culcat pe o ureche, dimpotriva, inseamna ca isi asuma acest rol si continua sa dea tonul - comunicarii, in acest caz - in aceasta categorie", declara Andreea Toloaca, Marketing Manager Orkla Foods.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related