Napolact premiat de Superbrands si Effie

Napolact, unul din producatorii de lactate de referinta pe piata din Romania, obtine in 2009 premiul Superbrands si includerea marcii in editia romaneasca a Business SuperBrands Book dar si premiul Silver Effie la categoria Food Product 1, in cadrul Galei Premiilor Effie 2009.

Prima recunoastere obtinuta in 2009 a vizat campania de rebranding Napolact inceputa in urma cu 3 ani si s-a concretizat in premiul Superbrands 2009 si includerea brandului in editia romaneasca a Business Superbrands Book. Premiul este un rezultat direct al pozitionarii marcii si al succesului ei care se regaseste perfect in perceptiile consumatorilor. Acestia apreciaza Napolact ca un brand natural si de incredere si au primit cu entuziasm lansarile petrecute in ultimii ani. Astfel, "Gusturi de demult" si "Suflet in bucate" au devenit in scurt timp repere pe o piata pe care concurenta este acerba.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related