Propaganda isi mareste echipa de Client Service

Incepand cu luna iunie, departamentul de Client Service al Propaganda si-a marit echipa cu Ioana Cadir - Account Director si Codruta Pirvuletu - Account Manager.

Ioana Cadir are peste cinci ani de experienta in publicitate si a ocupat anterior functia de Account Director la Grafitti BBDO. Ioana si-a inceput cariera in 2003, la Scala JWT, unde lucrand pe clienti din FMCG sau asigurari, a avansat la functia de Account Manager. Experienta ei s-a completat cu un an la McCann Erickson, pentru ca mai apoi sa lucreze pentru clientii din portofoliul agentiei Grafitti BBDO.
Ioana a coordonat pana acum marci dintr-o zona larga de industrii de la bunuri de larg consum, servicii financiare si pana la retail sau media. In calitate de Account Director la Propaganda, Ioana se va ocupa de conturile Plus-discount, Ardealul, Ketchup Tomi, ZRP, Solvay Pharma, Xella (Y'Tong), Greenpeace, Mediplus, precum si de o parte din new business-ul angajat de agentie.

Codruta Pirvuletu lucreaza in publicitate din 2005. A inceput cu task-uri simple: brosuri, flyere, mici lansari de magazine, branding masini etc. Aceasta experienta a ajutat-o sa lucreze pentru Brands & Bears unde s-a ocupat de campanii pentru clienti precum Unilever, Dobrogea, JTInternational. In 2008 s-a alaturat echipei Friends unde a fost timp de trei luni Account Manager pe un proiect punctual, urmat de un internship de trei luni, iar din ianuarie 2009 a intrat in departamentul de New Business unde a facut strategie de comunicare pentru clientii curenti si a coordonat proiectele new business. La Propaganda Codruta se va ocupa de conturile: Tchibo, Adfel si Dots.

"Ioana are sarcina de a consolida echipa primita in grija si de a o dezvolta atat pe verticala cat si pe orizontala. Codruta a intrat intr-o echipa de client service inchegata, sub coordonarea Soniei Vlad - Account Director.

Amandoua au fost doua "guri de aer proaspat". Recunosc ca le-am cautat ceva timp, intrucat oamenii care lucreaza in Propaganda trebuie sa aiba anumite calitati, pe langa experienta relevanta. Cu ajutorul lor am convingerea ca vom imbunatati permanent legatura dintre agentie si clientii nostri si vom putea pune in practica strategii de comunicare eficiente cu rezultate concrete in piata", declara Madalina Oanta, Client Service Director Propaganda .

Propaganda este una dintre cele mai dinamice agentii full-service independente de pe piata. Bazandu-se pe forta unei echipe de aproximativ 50 de profesionisti, Propaganda pune in slujba clientilor pentru care lucreaza trei principii care stau la baza viziunii si dezvoltarii agentiei - marketing creativ, solutii reale de comunicare si pragmatism.

Printre clientii agentiei se numara: Napolact, Dots, Orkla Foods Romania, Radio Guerrilla, Tchibo, Plus-discount, BRD - Groupe Société Générale, Centre Ville, Bursa de Valori Bucuresti, Kia Motors, Coty Cosmetics, ZRP, Adfel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related