Astazi incepe Kinofest

Astazi debuteaza cea de-a treia editie a festivalului international de film digital Kinofest. The Light Cinema (Liberty Center, Soseaua Prograsului nr. 151-171) va gazdui, pe rand, proiectii de film digital de fictiune, animatie si micro-filme, concerte si competitii de scurt-metraje.

Prima zi de festival este dedicata proiectiilor de filme de fictiune, dar si competitiei AVON Movie for Life, organizata cu sprijinul Avon pentru sustinerea campaniei impotriva cancerului la san. Aceasta s-a desfasurat pana pe 20 octombrie si a strans peste 40 de inscrieri care vor concura pentru premiile in valoare de 3000 de euro oferite de Avon.

Seara se va incheia cu Official Kinofest Party, o petrecere care va avea loc la The Light Bar din cadrul cinematografului The Light. Soundtrack-ul petrecerii este asigurat de doua trupe romanesti de muzica indie, Les Elephants Bizarres si Scout Astray, care vor oferi pasionatilor de film digital momente de live performance care imbina intr-un mod armonios muzica realizata cu ajutorul instrumentelor muzicale digitale si imagini digitale inedite. Les Elephants Bizarres (http://www.myspace.com/leselephantsbizarres) sunt o formatie de indie-rock care a aparut in peisajul muzical local in 2008, dar care si-a castigat deja un numar mare de fani gratie aparitiilor din deschiderea concertelor Motorhead si Moby, dar si datorita single-urilor prezente in topurile celor mai importante radiouri din Romania. Scout Astray (http://www.myspace.com/scoutastray) este o trupa de punk, proiect al producatorului Mihai Antonescu si cu un repertoriu format majoritar din piese scrise in perioada anilor 80, dar actuale prin mesajul transmis.

Kinofest este unicul festival international de film digital din Romania, realizat de Valentin Partenie cu sprijinul IQads si gazduit de The Light Cinema. Editia din acest an este sustinuta de AVON Cosmetics Romania, avandu-i ca parteneri pe: Rama si Auto1one. Premiile acestei editii sunt oferite de Adobe Romania.

Conceptul creativ al campaniei de comunicare a Kinofest 2009 a fost dezvoltat de Rusu+Bortun Brand Growers™, fiind produs cu sprijinul Comitetul Central Studio, Carioca, Grafica si Tipar.

Partenerii media ai Kinofest 2009 sunt: Radio Guerrilla, Trilulilu, Tabu.ro, 24-FUN, Zoom, Metropotam, Feeder.ro, CinemaRx.ro, Academia Catavencu, SMARK, Realitatea.net, Port.ro, Cocor MediaChannel, Elevate, OOPS Media, Cinemagia, Filmetari.com, Cotidianul.ro, Cinefan.ro si The Money Channel, iar data carrier este Transfer.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related