the Syndicate a realizat o campanie promotionala pentru bileteavion.ro

the Syndicate a pregatit o campanie promotionala strategica in perioada 15 octombrie 2009 - 15 decembrie 2009, pentru www.bileteavion.ro.

www.bileteavion.ro este primul site de vanzari de bilete de avion online, de 9 ani pe piata, cu cel mai mare trafic de vizitatori pe luna, care ofera clientilor sai cea mai potrivita optiune de calatorie cu avionul si servicii complementare calatoriei.

Campania a constat in organizarea unei promotii cu un mecanism simplu, de acordare a unor premii de calatorie pentru cei care efectueaza cumparaturi pe site. Premiile constau in bilete de avion si truse complete de calatorie, menite sa faca zborul mai placut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Calin Traistaru
acum 14 ani
Dragilor, inainte sa dati comunicate legate de nr. 1 puteti cere statistici de la institutii abilitate gen IATA Romania si Amadeus Romania. Veti avea o surpiza sa vedeti locul pe care il ocupa site-ul de mai sus. In plus, ati incercat sa cumparati un bilet de avion online pe site-ul respectiv ? ulterior comparati cu celelalte site-uri concurente...rezultatul va fi edificator
Calin Traistaru
acum 14 ani
Va faceti de rusine ceilalti clienti pentru ca nu stiti sa culegeti date


Branded


Related