Comunicat de colectare pentru presa selectiva

Nu amesteca lucrurile. Nu pune Unirea peste Coca-Cola, Bonux in Banca Transilvania, Colgate pe Matache Macelaru, Vel Pitar la Altex, Ciucas cu Sprite, Stejar in Qfort si peste toate Tuborg. Nu-i bine sa amesteci bezmetic bere cu racoritoare, salam cu pasta de dinti si paine cu televizoare, la fel cum nu e bine sa arunci laolalta toate deseurile. Pune plastic la plastic, hartie la hartie si metal la metal. Colecteaza selectiv.

Este mesajul ultimei campanii Salvati Delta, in care cincisprezece branduri, companii uriase, producatori locali, actori si nenumarati publicitari, concurenti de-o viata, s-au amestecat fara jena. Motiv pentru care le suntem recunoscatori. Asa a luat nastere spotul cu cei mai multi creativi, clienti, regizori si producatori din toata istoria publicitatii romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related