GMP PR si Webstyler au realizat campania "Nu e poveste" pentru Fundatia Sensiblu

GMP PR si Webstyler au convins peste 45.000 de persoane sa redea Cenusareasa copiilor, in campania impotriva violentei domestice lansata de Fundatia Sensiblu.

Cu ocazia celor "16 Zile Internationale de Activism Impotriva Violentei asupra Femeii", Fundatia Sensiblu si-a propus sa atraga atentia asupra modului in care violenta din familie afecteaza copiii.

Sub sloganul "Spune tuturor ca violenta domestica nu e poveste!", agentiile GMP PR si Webstyler au creat site-ul www.nuepoveste.ro. Aici, un copil de 11 ani, cu un tata violent si o mama victima, spunea istoria "Cenusaresei", intr-o varianta inspirata din drama vietii lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Campanii

Oameni

SectiuneBranded


Related