Oameni noi la 141 Romania

Un nou Account Director la 141 Romania
Andy Lita este noul Account Director in echipa British American Tobacco (BAT) de la 141 Romania. Dupa doi ani de experienta ca Group Account Director la Ogilvy&Mather Kiev, Andy a revenit la 141 Romania, echipa la care a lucrat inainte de a pleca in Ucraina.
Experienta profesionala a lui Andy include 8 ani de radio la Mix FM Brasov, Radio 1 si Radio Contact. Debuteaza in publicitate in 1998, ca Account Executive la Graffiti/BBDO. La numai un an, el ajunge la Bates/141 Romania, echipa cu care lucreaza timp de 4 ani si in cadrul careia ocupa functia de Account Manager si Strategic Planner. British American Tobacco, SEAT, OMV si Dialog sunt cativa dintre cei mai importanti clienti ai sai in cadrul agentiei. In 2003 s-a alaturat agentiei Ogilvy&Mather in Ucraina, ca Group Account Director al echipei BAT din Kiev.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related