Pe 30 aprilie se incheie cea de-a doua etapa de inscrieri in competitia Effie 2010

Inscrierile in competitia celei de-a saptea editii Romanian Effie Awards se desfasoara in perioada 24 martie - 26 mai 2010. Documentele de participare, precum si informatii detaliate privind inscrierea pot fi gasite pe site-ul oficial al festivalului, www.effie.ro.

Perioada de inscrieri cuprinde trei etape, fiecare cu taxe diferite de participare: prima etapa s-a incheiat la data de 9 aprilie, cea de-a doua este cuprinsa intre 10 - 30 aprilie, iar deadline-ul final va fi pe 26 mai 2010. Procesul de jurizare a cazurilor inscrise in competitie se va desfasura pe 7 si 8 iunie 2010, iar Gala de Premiere va avea loc pe 10 iunie 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related