11 ANI DE INITIATIVE

Anul 2005 este dublu aniversar pentru Initiative: reteaua Initiative Worldwide implineste 30 de ani de existenta, in timp ce Initiative Romania implineste 11 ani de activitate
Odata cu infiintarea Total Media Shop, in 1994 (predecesorul Initiative Romania), fondatorii - printre care Veronica Savanciuc - au creat prima agentie de media full service din tara noastra. Acest nou concept raspundea cererii tot mai pregnant conturate de servicii specializate de media. Initial asigurand serviciile de media pentru clientii agentiei Plus Advertising (actuala agentie de publicitate LOWE), Total Media Shop a ajuns in scurt timp lider al agentiilor de media din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related