La Effie 2010, Napolact a luat 2 premii Gold, in categoriile Sustained Succes si Food Products I

Succesul Napolact la Effie continua si in 2010 prin obtinerea a doua premii Gold in cadrul Galei Effie Awards 2010 desfasurata saptamana trecuta la Opera Romana din Bucuresti. Aceasta recunoastere consolideaza pozitia Napolact ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de lactate de pe piata romaneasca. In plus, confirma perceptiile consumatorilor din intreaga tara, care apreciaza Napolact ca un brand natural si de incredere cu valori traditionale, autentic romanesti.

Marele castigator al categoriei Food Products a fost campania "Prilej de ragaz" (video prezentare) care a contribuit impreuna cu succesele repurtate in anii trecuti si la obtinerea unui alt Gold la categoria Sustained Success pentru intreaga activitatea de comunicare din anii precedenti, desfasurata sub conceptul-umbrela "Ca odinioara". In plus, aceasta campanie a fost nominalizata si pentru premiul Grand Effie. Succesul obtinut de Napolact este cu atat mai semnificativ cu cat anul acesta s-a acordat un total de 19 premii, mult mai putine comparativ cu anii trecuti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related