Monica Ileana Chermenschi este noul membru al echipei Rusu+Bortun Brand Growers

Agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers anunta venirea Monicai Ileana Chermenschi (fosta Dumitriu) pe pozitia de Brand Consultant incepand cu data de 1 iulie 2010. Concomitent, Monica va ocupa si functia de Business Unit Manager al R+B Cyber Growers, business-ul de branding digital si manifestare online al Rusu+Bortun.

Monica a facut aceasta miscare in cariera dupa ce a parasit echipa BrandTailors in aprilie 2010. Pe durata celor aproape 4 ani desfasurati la BrandTailors, Monica a contribuit la dezvoltarea de proiecte de branding si rebranding, atat offline, cat si digital, pentru clienti precum Pambac Bacau, BCR Open Romania, Cher Patissier, Liberty Parade, Class Living, Utv sau Tiriac Holdings.

,,Sunt foarte bucuroasa de oportunitatea oferita de Rusu+Bortun, deoarce voi avea ocazia sa lucrez pentru primii doi playeri din lume din industria de FMCG, precum si pentru multe business-uri antreprenoriale. Mai mult, voi fi capabila sa valorific cunostintele dobandite in decursul studiilor la Chartered Institute of Marketing UK, prin aplicarea acestora nu numai in sfera strategiei de brand, ci si in cea a manifestarii de brand, a modului in care acesta prinde viata si evolueaza dincolo de momentul in care i-a fost creat un nume, o identitate sau un ambalaj. Acesta este punctul forte care m-a atras sa accept oferta Rusu+Bortun", declara Monica Ileana Chermenschi, Brand Consultant la Rusu+Bortun Brand Growers.

,,De doua saptamani, de cand a venit la noi, ma tot introspectez vis a vis de ordinea argumentelor de a incepe colaborarea cu Monica. Pregatirea academica atestata la Chartered Institute of Marketing UK surade oricarui angajator riguros. Experienta de cativa ani buni in branding, mai ales pe o piata inca tanara ca a noastra, conteaza si ea. Portofoliul de proiecte importante pe care le-a dezvoltat atarna greu in balanta, dar mai important decat toate acestea a fost felul de a fi al Monicai. Atitudinea colegilor mei din ultimele doua saptamani imi confirma ierarhia. Cu pasiune si talent, competentele profesionale se dobandesc, valoarea umana ramane cam aceeasi, indiferent de context. In cresterea brandurilor, pentru mine, omul este cel putin la fel de important ca profesionistul.", povesteste Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner la Rusu+Bortun Brand Growers.

Monica Ileana Chermenschi a absolvit Academia de Studii Economice, Bucuresti. Dupa un an petrecut ca studenta bursiera la University College of London, Monica s-a intors in Romania pentru a lucra in cadrul departamentului de marketing al Oracle Romania, iar mai tarziu a ocupat pozitia de Brand Consultant al echipei BrandTailors, precum si a Community BrandTailors. Ea este membru al Chartered Institute of Marketing (MCIM) din 2007 si a devenit Chartered Marketer in 2009.

Rusu+Bortun Brand Growers se pozitioneaza ca agentie de strategie si manifestare de brand. Este prima companie structurata ca agentie de brand ce ofera si servicii de comunicare externa, asumandu-si responsabilitatea pentru intreaga identitate si comunicare a clientului. Portofoliul agentiei cuprinde clienti precum: Procter & Gamble (Gillette Fusion, Gillette Balkans Talent Cup, Gillette Football Academy, Turul Phenomenal Gillette, Old Spice Elvetia), ING Bank, EuroMiniStorage, Cosmote, Hostway Romania, Explore Travel, Grupul Realitatea Catavencu, Medicover Romania, The Parts Group (Italoparts, Logisticon, Car-life), Conadi Real Estate, Petprod, Romspedition Logistik (Auto1one, Auto1one Broker de Asigurare), Millenium Communications (AdPrint, Gala Societatii Civile, ADOR, Internetics), Samsung Romania, Unilever (Rama, Becel, Kaliakra - Bulgaria), Technophar.

Printre brandurile crescute de Rusu+Bortun se afla: Cratima, Autism Romania, 3rdEYE, Brand Relations, Conformist, Prego, Extenso, Becker Consult, Colocvio, Notting Hill, Silver Bullet, Blogway, Markit, Logisticon, The Parts, Bortun•Olteanu, Greenworks, EcoEnergia, TabaRama, Identis, Reveloper.com, Auto1one, salvamoviata.ro, Smark sau adoptaunong.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related