La ADOR 2010 s-au inscris 26 agentii cu 157 de lucrari

La cea de-a noua editie ADOR s-au inscris 26 agentii cu 157 de lucrari. Academia Catavencu, AMPRO Design, Brandaffair Advertising, Brandstalk Advertising, Brightness Creative Solutions, DDB Bucharest, DRAFTFCB Bucharest, GAV, Graffiti BBDO Bucharest, Grey Bucharest, iLeo, Interactions, Leo Burnett & Target, MB Dragan, Mercury360, Next Advertising, OMD, Propaganda Consult, Proximity Bucharest, Publicis Romania, Saatchi & Saatchi Romania, Scala JWT, Tempo Advertising, The Kitchen, The Practice, Vitrina Advertising sunt participantii competitiei ADOR de anul acesta.

Faptul ca numarul lucrarilor inscrise a scazut fata de anul trecut are si aspecte pozitive. In primul rand ne arata noua ca am fost consecventi si ca ne-am respectat promisiunea pe care am facut-o anul trecut si anume de a ridica standardele festivalului prin masurile pe care le-am luat la nivel de regulament, structura a competitiei, punctaje si comunicare. N-am facut compromisuri si am preferat sa riscam, pentru ca avem convingerea ca doar printr-un regulament solid si puternic un festival poate creste. Un alt aspect pozitiv este ca, datorita crizei care a afectat bugetele agentiilor dedicate participarii la festivaluri, la ADOR 2010 vom vedea best practices, adica acele lucrari care chiar merita sa ajunga intr-un competitie creativa. Asteptam, in schimb, cu mare curiozitate editii cu mult mai multe lucrari, atat noi, cat si birourile de marketing din Romania”, declara Andrei Bortun-Gavrila, Presedinte Millenium.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related