Skittles.ro - locul unde inteligenta artificiala intalneste comunicarea de brand

Senior Interactive a creat noul site Skittles pentru Wrigley Romania. Cea mai recenta creatie a agentiei, www.skittles.ro, "ascunde" o colectie impesionanta de premiere, integrand inovatii precum personalizarea experientei utilizatorului prin Facebook Connect sau dezvoltarea unui "brand character" bazat pe inteligenta artificiala.

"Cred ca e o noutate la nivel mondial, din cate stim suntem primii care au facut comunicare de brand folosind un "brand character" dotat cu inteligenta artificiala. Brandul ne-a pus la dispozitie "candidatul" perfect "? curcubeul Skittles, care e tanar, jucaus, cu simtul umorului, imprevizbil. Nu e doar o premiere absoluta, a fost si un tur de forta "? practic, putem spune ca am facut un robot conversational sa creada ca e curcubeu si sa invete romana in mai putin de trei saptamani," a declarat Corin Chiriac, Strategy Director la Senior Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related