Orbit White si Senior Interactive te invita pe www.feelwhite.ro

Wrigley Romania a lansat www.feelwhite.ro, platforma promotionala online pentru lansarea noului Orbit White. Site-ul este o aventura tridimensionala de senzatii in alb, care introduce noul ambalaj plic - ca alternativa eleganta de consum al gumei Orbit. Creatia si dezvoltarea site-ului au fost realizate de Senior Interactive.

Site-ul este o lume de plicuri "identitate", care plutesc intr-un univers 3D. Lansarea este insotita de o campanie promotionala care invita utilizatorii sa isi descrie senzatiile de alb in legatura cu teme saptamanale si sa castige premii de un alb intens. Pe langa plicurile "identitate", utilizatorii pot intalni plicuri "gadget", care le ofera experiente neasteptate sau plicurile promotionale, care ii anunta despre promotiile in curs de desfasurare. Universul de sentimente despre alb este de asemenea si un chat room virtual, ce ofera posibilitatea utilizatorilor online sa interactioneze si sa comunice instant prin intermediul propriilor plicuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related