Stejar Strong Beer - o noua bere de la URSUS Breweries

URSUS Breweries anunta lansarea unei noi beri: Stejar Strong Beer.
Acest sfarsit de an aduce cu sine o surpriza de proportii pe piata berii din Romania: o bere romaneasca tare (nu doar tare buna, ci cu un continut ridicat de alcool). Aceasta forta i-a dictat si numele: STEJAR, de la Ursus Breweries. Vorbim asadar despre o bere deosebita, care garanteaza experienta unui gust puternic, consistent. O bere recomandata caracterelor tari. Obtinuta din ingrediente naturale atent selectionate si avand un continut ridicat de malt, berea Stejar te provoaca sa iti masori cu ea puterile si exigenta.

Dincolo de nume, dincolo de 7% alcool, Ursus Breweries a facut apel la setea de provocari noi a agentiei Brands & Bears. Publicitarii ursi - desi crescuti in padurea de marci - au stiut totusi sa vada si copacul. L-au vazut in fel si chip, si-au confruntat in cercetare viziunea cu privirea avizata a consumatorilor seriosi si au scrijelit scoarta acestei noi marci pentru a-i da un chip usor identificabil si in relatie cu caracterul sau. Un chip unic, dar in acelasi timp din familia Ursus.
O data munca la designul produsului incheiata, a urmat sloganul. Castigatorul a fost simplu, franc si la obiect: "Stejar. De esenta tare".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related