DDB Bucuresti semneaza campania sub sloganul "Pentru cei ce vor mai mult", desfasurata pentru MOL Romania

DDB Bucuresti a creat pentru MOL Romania campania de imagine sub sloganul "Pentru cei ce vor mai mult", informeaza un comunicat emis de Grayling. Campania, care contine executii TV, print si in mediul online, a fost lansata dupa implementarea noului standard de imagine in reteaua de benzinarii MOL Romania.

"In prezent 80% dintre benzinariile MOL au fost modernizate, proces care va fi incheiat anul acesta. Studiile noastre arata ca unul dintre atributele puternice cu care este asociat brandul MOL este calitatea produselor si serviciilor. Strategia acestei campanii de imagine are in centru promisiunea de brand pe care o respectam zi de zi in fata consumatorilor nostri, promisiune care a fost tradusa intr-un concept creativ, dar in acelasi timp aspirational", a declarat Adina Ionescu (PR & Brand Builder, MOL Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related