Opt internship-uri in cadrul grupului Lowe pentru studentii sectiei Publicitate, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA

Lowe in parteneriat cu SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, sectia Publicitate, a lansat un program de internship cu scopul de a oferi stagii de practica in domeniile creatie, digital si media studentilor si masteranzilor, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Studentii selectati in prealabil de catre profesorii din facultate vor rezolva cerintele unui brief creat in functie de specializarea internshipului. Candidatii vor realiza prezentarea campaniilor in fata reprezentantiilor agentiilor din grupul Lowe implicate, acestia fiind cei care vor realiza selectia finala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Claudia Gherman
acum 7 ani
Nice... Dar pentru cei care au absolvit alte facultati, insa sunt al naibii de pasionati de publicitate? :(
Olimpia-Elena Andronic
acum 7 ani
Sau pentru studentii din alte centre universitare, Iasi de exemplu, extrem de interesati si pasionati de publicitate?


Related