Laura Tampa este noul Director Executiv Adjunct al agentiei Grey Worldwide Romania

Avand o experienta de 11 ani atat pe piata de publicitate din Romania, cat si in regiunea Europei Centrale, Orientului Mijlociu si Africii, Laura Tampa a fost numita de curand Director Executiv Adjunct al agentiei Grey Worldwide Romania, ca urmare a performantelor obtinute care au contribuit la dezvoltarea agentiei.

Laura Tampa si-a demonstrat calitatile de lider in functia de Client Services Director detinuta din aprilie 2003, cand s-a alaturat echipei Grey Worldwide Romania. In mai putin de trei ani, Laura a reusit sa creeze o echipa de 30 de profesionisti care au adus plus valoare in publicitatea neconventionala din Romania. La aceasta au contribuit si clientii care au fost alaturi de agentia Grey in realizarea unor proiecte de anvergura: Brau Union, British American Tobacco, Procter&Gamble, ROMTELECOM, Nokia, precum si alte companii renumite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated