Campania de Paste Vodafone: clipe de poveste in familie si aplicatiile Shazam si Sapte Seri

Campania de Paste Vodafone: clipe de poveste in familie si aplicatiile Shazam si Sapte Seri

McCann Erickson a lansat campania Vodafone de Paste, care prezinta reuniunile in familie si legaturile dintre generatii prin prisma folosirii smartphone-urilor si a aplicatiilor care pot fi instalate pe acestea. Campania se desfasoara in perioada 6 aprilie – 7 mai si are creatii pentru TV, print, web, radio, social media.

"Reuniunile de familie din preajma sarbatorilor au avut intotdeauna un farmec aparte datorita contrastului dintre generatii. Apare o chimie unica acolo. Cliseul cu rudele care exclama "Vai, dar ce mare te-ai facut!" s-a upgradat. Tinerii expusi la toate materialele virale de pe Internet, pasionati de aplicatii si posesori, de cele mai multe ori, de smartphone-uri intra in contact cu rudele lor mai putin pasionate de tehnica. Acest contrast contribuie mult la magia reuniunilor de familie din zilele noastre si naste, de multe ori, momente demne de filmele hollywoodiene", a spus Catalin Dobre (Group Creative Director McCann Erickson) despre conceptul campaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related