"Idei de 10" – campanie aniversara Praktiker dezvoltata de Lowe&Partners si GolinHarris

"Idei de 10" – campanie aniversara Praktiker dezvoltata de Lowe&Partners si GolinHarris

Pentru a marca implinirea a 10 ani de la lansarea in Romania a retelei germane Praktiker, Lowe&Partners a creat campania de comunicare integrata "Idei de 10" ce isi propune sa incurajeze creativitatea si ideile pasionatilor de do-it-yourself, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Lansata la inceputul lunii aprilie, campania este sustinuta prin spot TV, spoturi radio, materiale promotionale si componente outdoor semnate de Lowe&Partners si printr-o aplicatie de Facebook cu mecanism de concurs prin care persoanele interesate de personalizarea locuintei pot inscrie lucrari confectionate cu ajutorul obiecvtelor Praktiker. Aplicatia de Facebook este realizata de HyperActive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related