Lay’s şi Highlight Agency au fost pe trend cool la Electric Castle 2022

Lay’s şi Highlight Agency au fost pe trend cool la Electric Castle 2022

Festivalurile sunt întotdeauna “the place to be” pentru că reprezintă combinația perfectă dintre distracție, libertate și trăirea unor experiențe noi și deosebite. În această lume magică a festivalurilor, oamenii au nevoie de distractie Aceasta este provocarea pe care Lay’s a acceptat-o la Electric Castle: să joace rolul celui mai bun prieten, cel care care apreciază în egală măsură și muzica, și distracția. Iar Highlight Agency a fost acolo să se asigure că această provocare este transformată într-o activare de succes.

This is how we roll

Patinajul pe role a fost un fenomen major în anii 1970, cu nopți de disco la patinoare, filme și videoclipuri despre acest sport. Dar, în timp ce alunecarea pe patinele clasice ar putea aminti de moda vintage, acest sport retro are acum o revenire modernă.

Astăzi, datorită unui impuls dat de rețelele de socializare, din ce în ce mai mulți oameni pun patinele în picioare, inclusiv inspirați de cele mai în vogă seriale americane ale momentului. Cool, right?

Și ce am făcut noi, Lay’s & Highlight Agency?

Am redat acel sentiment de liberare și euforie dat de ”alunecarea” cu patine cu rotile, printr-un patinoar cu globuri disco și playlist retro și alte zeci de activități fun pentru festivalierii de toate vârstele care s-au dovedit a fi rețeta perfectă a distracției anul acesta la Electric Castle.

“Lay’s Roller Disco”, patinoarul cu o dimensiune de 60 de metri pătrați, cu arcade din structură metalică și look retro a fost unul dintre locurile memorabile de pe întreaga suprafață a festivalului - pentru că patinajul pe role este și un sport foarte competitiv, nu doar distractiv.  Echipele de brand ambasadori Lay’s au fost acolo să-i încurajeze pe festivalieri să se bucure maxim de toată experiența și vibe-ul dat de Lay’s Roller Disco.

 

Să patinezi e distractiv! Implică muzică, nostalgie, șansa de a te exprima și oportunitatea de a face ceva cool împreună cu prietenii. 

În același timp, oferă un sentiment de libertate pe care puține activități în spații restrânse îl aduc. Iar acesta este exact feelingul pe care ne-am dorit să-l transmitem anul acesta la Electric Castle - libertatea de a fi exact cine ești, departe de betoanele și tumultul orașului, înconjurat de cei mai dragi dintre prieteni”, spune Ana Ailenei, Client Service Director şi partener Highlight Agency. 

Good things come to those who skate

În total, în zona Activities by Lay’s au fost pregătite zeci de activități pentru participanții la festival, printre care și jocuri de ping-pong, twister și basket.  În cele cinci zile de activare au fost peste 50 de ore de activități, iar mai mult de 2.000 de festivalieri s-au distrat doar la experiența pe patine cu rotile.

„Activities by Lay’s este deja o zona binecunoscuta in cadrul Electric Castle, insa anul acesta ne-am dorit sa aducem ceva nou in festival. Cu ajutorul partenerilor de la Highlight am ajuns la Lay’s Roller Disco - o activare de care ne-am indragostit inca de cand am vazut prima propunere si la care toata lumea din proiect a pus suflet astfel incat sa iasa perfect. Ne bucuram ca am reusit sa cream o experienta de brand memorabila in care festivalierii au impartasit energia Lay’s alaturi de prieteni intr-un mod inedit.”, spune Ana Dinu, Brand Manager Lay’s.

Activările Lay’s din cadrul Electric Castle 2022 au fost inspirate de mesajul de brand ”Marile momente mici”, oferindu-le festivalierilor momente de pus ”în buzunarul” cu amintiri ”mai vreau să fiu aici încă o dată!”.

Echipa care a adus distracția la Electric Castle 2022 este:

Din partea Lay’s:
Eliza Calciu Serban – East Balkans Marketing Manager Snacks
Vlad Vlădescu – Senior Brand Manager Lay’s
Ana Dinu – Brand Manager Lay’s
Alexandra Burdulea – Brand Manager Lay's

Din partea Highlight Agency:
Ioan Curtean – Managing Partner
Ana Ailenei – Client Service Director
Alex Petrea - BTL Manager
Radu Băițan – Senior Events Producer
Raluca Crăciun – Account Director
Floriana Filip – Account Manager
Cristian Olteanu - Production Manager
Benedict Dumitrescu - Creative Director
Claudia Dumitrescu - Senior Art Director
Sebastian Pâslaru – Graphic Designer
Vlad Rus – 3D Designer
Adina Fartușnic - Copywriter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related