Andy Lita conduce operatiunile OgilvyInteractive

Ca urmare a experientei acumulate in ultimii ani in dezvoltarea unor proiecte digitale extrem de complexe, Andy Lita a fost numit in functia de Business Director al companiei OgilvyInteractive, coordonand astfel operatiunile de digital ale intregului grup Ogilvy in Romania. Numirea sa este o continuare fireasca a dezvoltarii si integrarii acestui domeniu in constructia brandurilor din portofoliul Ogilvy.

Andy Lita are o experienta vasta pe pietele din Romania si Ucraina alaturi de companii ale grupului Ogilvy, in ultimii 6 ani conducand o parte importanta a operatiunilor OgilvyAction la nivel local. Prin implicarea sa in campanii nationale si internationale pentru clienti de anvergura din diferite industrii a reusit sa isi construiasca un background solid in diverse arii de specialitate - de la comunicare traditionala si programe de brand activation la digital si CRM.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related