Ogilvy a realizat pentru Cosmote spotul "6 Milioane"

"6 Milioane" - cel mai recent spot realizat de Ogilvy pentru Cosmote - vorbeste, intr-o abordare emotionala, despre importanta comunicarii si despre sinergia unei retele de comunicare puternice.

La trei ani de la lansarea pe piata din Romania, operatorul de telefonie mobila Cosmote a depasit pragul de 6 milioane de utilizatori, dublu fata de numarul de utilizatori raportati in urma cu un an si jumatate.

"Colaboram cu Cosmote de aproape un an si ma bucura foarte mult faptul ca acum putem fi alaturi de ei in acest moment important, 6 milioane de utilizatori. Cosmote isi doreste sa devina un reper pentru majoritatea romanilor si produsele si serviciile lansate de ei, ca si campaniile la care ne-am adus si noi contributia mentin compania in topul preferintelor acestora. Deja 6 milioane dintre ei sunt de aceeasi parere si sper ca, in curand, vor fi si mai multi cei pe care ii vom convinge si ni se vor alatura", a declarat Andy Lita, Business Unit Director Ogilvy Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related