[UPDATE] Reintoarcerea la vorbirea normala, promovata in cel de-al doilea spot al campaniei Samsung

[UPDATE] Reintoarcerea la vorbirea normala, promovata in cel de-al doilea spot al campaniei Samsung

[UPDATE] Astazi s-a lansat cel de-al doilea spot pentru Samsung ca parte din campania "E timpul sa redescoperim vorbitul normal". Spotul promoveaza oferta Best Deal de la Orange pentru telefonul Samsung S5610, ducand aceleasi personaje care vorbesc in abrevieri intr-un decor de munte. Telefonul S5610 nu este un smartphone, ci un telefon pentru vorbit care si-a propus sa schimbe felul in care comunica tinerii.

Conversatia dintre cele doua personaje pare a se lega la inceput - "OMG, la munte e cel mai super!" / "LOL, muntele e super fun" - dar se termina abrupt atunci cand baiatul incepe o serenada fara abrevieri, iar fata declara "alpinistii ma depri".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related