[Digital AdLife] Vlad Popovici (Kubis Interactive): Am luat primul salariu de la un tip care mi-a dat 500 de dolari sa ii fac un CD interactiv in Flash

[Digital AdLife] Vlad Popovici (Kubis Interactive): Am luat primul salariu de la un tip care mi-a dat 500 de dolari sa ii fac un CD interactiv in Flash

Chiar daca in copilarie visa sa devina politist, intalnirea cu un calculator 386 l-a facut pe Vlad Popovici sa isi schimbe preferintele. Inainte sa fie Managing Director la Kubis Interactive, a trecut pe la Kinecto, Proximity si Saatchi & Saatchi. Lucrand de la 16 ani, a invatat multe pana sa poate sa explice simplu ca a ales online-ul pentru ca il face sa se simta tanar in fiecare zi. Amintirile nebune de dinainte de a descoperi internetul si experienta cu o intreaga industrie tanara de online se impletesc frumos intr-un Digital AdLife optimist.

Primele semne de creativitate s-au vazut atunci cand am privit pentru prima data o animatie in flash, pe internet. Era un tutorial de la Adobe Flash 3, cu un bebe mic care alerga pe o plaja, impingea o minge colorata si scotea chiar si sunete. A fost fenomenal si mi-am zis ca trebuie sa stiu sa fac si eu asta. S-au conturat cand mi-am cumparat Bryce 3D, un soft de modelare de landscape si fractali care imi facea viata de dupa scoala muuult mai interesanta :).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related