Informatii despre comunicarea medicala, pe noul site Medic One

Medic One, agentia specializata in Healthcare Communication parte din grupul Lowe, si-a lansat noul website, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris. Noul site ofera informatii despre echipa Medic One si cele mai recente proiecte ale companiei ce ofera servicii integrate de consultanta, strategie, creatie si implementare in campanii de comunicare medicala in offline si online.

Oana Cociasu (Managing Partner, Medic One) este un doctor in medicina care s-a indragostit de publicitate si s-a specializat in SUA, in Healthcare Communications. A primit numeroase premii, printre care premiul IAA de Excelenta in Relatia cu Clientii, iar compania pe care o conduce este prima agentie din Romania care a castigat un Gold Effie la categoria Pharmaceuticals.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related