Lowe&Partners semneaza campania de lansare a companiei de asigurari Gothaer in Romania

Lowe&Partners semneaza campania de lansare a companiei de asigurari Gothaer in Romania

Campania integrata de compunicare "Patitu' e mai asigurat decat crede" prin care compania de asigurari germana se lanseaza in Romania a fost dezvoltata de catre Lowe&Partners, GolinHarris, BPN si Hyperactive, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris. Campania avea ca obiectiv transpunerea creativa a diferentiatorului produselor companiei care aduc putin mai mult decat siguranta.

"Patitu'" a fost conceptul declarat castigator in cadrul licitatiei de comunicare organizata de compania Gothaer Asigurari Reasigurari in luna noiembrie a anului trecut. Astfel, campania de lansare isi propune sa transmita ca produsele Gothaer se bazeaza pe experientele clientilor sai, de aceeas studiaza neprevazautul. Asa se face ca personajul central al campaniei este de fapt un "cvartet" - Patitu' alaturi de trei specialisti Gothaer care ii cerceteaza pas cu pas intamplarile ghinioniste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated