Cum a fost la ICEEfest 2013

Cum a fost la ICEEfest 2013

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - eveniment care a avut loc in Bucuresti, intre 6 si 9 iunie 2013, si-a anuntat cifrele oficiale, precum si rezultatele sondajului realizat in randul participantilor, anunta un comunicat emis de ThinkDigital.

La editia de anul acesta, 1.732 de persoane au fost inregistrate la conferintele si evenimentele din cadrul festivalului. In plus, au fost eliberate 164 de acreditari de presa iar, in weekendul care a urmat, conform oficialilor Grand Cinema Digiplex, peste 8.500 de persoane au vizitat cinematograful si, implicit, au avut acces la standurile de prezentare din cadrul expozitiei ICEEfest.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated